iphone

Har du brug for at få repareret din iPhone SE ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med iPhone SE reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone SE på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone SE reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone SE telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone SE og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone SE eller kontakt os på mail.

iPhone SE Reparation

Reparation Pris
Skærmskift (A+ kvalitet) 350,-
Skærmskift (Original kvalitet) 500,-
Batteriskift 300,-
Ladestik 300,-
Frontkamera 300,-
Bagkamera 400,-
Homeknap 300,-
Tænd/sluk-knap 400,-
Ørehøjtaler 300,-
Musikhøjtaler 400,-
Mikrofon 400,-
Vibrator 400,-
Volumeknap 400,-
Bagcover 1000,-
Bundkort reparation 600,-
Vandskade reparation 400,-
Backlight reparation 750,-

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS