iphone

Har du brug for at få repareret din iPhone 6S ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med iPhone 6S reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 6S på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 6S reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 6S telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 6S og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 6S eller kontakt os på mail.

iPhone 6S Reparation

Reparation Pris
Skærmskift (A+ kvalitet) 400,-
Skærmskift (Original kvalitet) 500,-
Batteriskift 350,-
Ladestik 400,-
Frontkamera 400,-
Bagkamera 400,-
Homeknap 400,-
Tænd/sluk-knap 500,-
Ørehøjtaler 400,-
Musikhøjtaler 400,-
Mikrofon 400,-
Vibrator 400,-
Volumeknap 400,-
Bagcover 1000,-
Bundkort reparation 600,-
Vandskade reparation 600,-
Backlight reparation 600,-

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS