Erhvervsaftale hos Smart Rep

Med en erhvervsaftale hos Smart Rep sikres jeres virksomhed Danmarks bedste, hurtigste og mest problemfrie service inden for reparation og service af jeres Telefoner & Tablets. Herunder finder i nogle af de mange gode grunde til, at netop jeres virksomhed er bedst tjent med Smart Rep som jeres faste servicepartner.

En erhvervsaftale hos Smart Rep sikrer jer foruden den bedste og mest økonomisk ansvarlige løsning i forhold til reparation og servicering af Telefoner samt Tablets, også Danmarks hurtigste service og en mere bæredygtig profil.

Takket være vores erfarne teknikere, som i mange år har arbejdet med netop Apples produkter, ved vi samtidig at vores håndværk lever op til Apples standard.

 • FORDELAGTIG RABATAFTALE
  Vi tilbyder en skræddersyet rabat på alle reparationer, som også kan bruges privat af jeres medarbejdere uden for arbejdstiden, dog uden fakturering.

 • VI HENTER & BRINGER
  Vi henter naturligvis den eller de enheder i måtte have til reparation, får dem fikset på vores værksted, hvorefter de bliver leveret retur – oftest samme dag og uden gebyr.

 • OMBYTNING AF ENHEDEN
  I de situationer hvor reparation ikke er muligt eller rentabelt, så kan vi tilbyde ombytning
  af enheden i stedet for

 • 2 ÅRS GARANTI
  Du er som kunde hos Smart Rep altid dækket af vores 24 måneders garanti

 • KVALITETSRESERVEDELE
  Vi bruger kun de bedste reservedele, til alle reparationer

 • PROF. REPARATION
  Vores teknikere har flere års erfaring, og laver alle former for skader