iphone

Har du brug for at få repareret din iPad Mini 1-2? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med iPad Mini 1-2 reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPad Mini på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri center og få lavet de fleste iPad Mini 1-2 reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPad Mini 1-2 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

iPad Mini 1-2

Reparation Pris
Glasskift (A+ kvalitet) 750,-
Glas (Kopi) 500,-
Batteriskift 1000,-
Bagglas/komplet bagcover 1000,-
Home-knap 800,-
WIFI-Antenne 800,-
Ladestik 800,-
Højtaler 800,-
Volume/Lydløs/Power-knap 800,-

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPad Mini 1-2 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPad Mini 1-2 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPad Mini 1-2, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS