iphone

Har du brug for at få repareret din Asus Google Nexus 7 Tablet? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med Asus Google Nexus 7 Tablet reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Asus Google Nexus 7 Tablet på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri center og få lavet de fleste Asus Google Nexus 7 Tablet reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Asus Google Nexus 7 Tablet reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Asus Google Nexus 7 (2012)

Reparation Pris
Z4 Tablet Komplet Skærmskift
ME370(T) Wi-Fi
900,-
Z4 Tablet Komplet Skærmskift
ME370(T) 3G/Wi-Fi
900,-

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Asus Google Nexus 7 Tablet telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Asus Google Nexus 7 Tablet og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Asus Google Nexus 7 Tablet, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78