iphone

Har du brug for at få repareret din Samsung Galaxy Tab Pro? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med Samsung Galaxy Tab Pro reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Samsung Galaxy Tab Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri center og få lavet de fleste Samsung Galaxy Tab Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Samsung Galaxy Tab Pro reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Samsung Galaxy Tab Pro

Reparation Pris
Pro 8.4″ Komplet Skærmskift
SM-T320 Wi-Fi
1600,-
Pro 8.4″ Komplet Skærmskift
SM-T325 4G/Wi-Fi
1600,-
Pro 10.1″Komplet Skærmskift
SM-T520 Wi-Fi
1600,-
Pro 10.1″ Komplet Skærmskift
SM-T525 4G/Wi-Fi
1600,-
Pro 12.2″ Komplet Skærmskift
SM-T900 Wi-Fi
2100,-
Pro 12.2″ Komplet Skærmskift
SM-T905 4G/Wi-Fi
2200,-

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Samsung Galaxy Tab Pro telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Samsung Galaxy Tab Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Samsung Galaxy Tab Pro, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS