iphone

Har du brug for at få repareret din Xiaomi Redmi Note 8 Pro? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med Xiaomi Redmi Note 8 Pro reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Xiaomi Redmi Note 8 Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri centret og få lavet de fleste Xiaomi Redmi Note 8 Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Xiaomi Redmi Note 8 Pro reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Reparation Pris
Skærmskift 1000,-
Batteriskift 750,-
Bagcover 500,-

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Xiaomi Redmi Note 8 Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Xiaomi Redmi Note 8 Pro, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din Xiaomi Redmi Note 8 Pro eller kontakt os på mail.

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS