iphone

Har du brug for at få repareret din LG? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med LG reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din LG på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri center og få lavet de fleste LG reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din LG reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

LG G5

Reparation Pris
Glas skift 800,-
LCD skift
LCD + Glas skift 1250,-
Bagcover skift

Hvis du bor langt væk, kan du sende din LG telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din LG og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret LG, som du kan benytte. Vores dygtige teknikere her reparerer alle skader.

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores formular eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS