iphone

Har du brug for at få repareret din iPad 6 ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med iPad 4 reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPad 6 på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri center og få lavet de fleste iPad 6 reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPad 6 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

iPad gen. 6th (A1893-A1954)

Reparation Pris
Glasskift (A+ kvalitet) 1000,-
Glasskift (Original kvalitet) 1250,-
Bagglas / komplet bagcover 1000,-
Home-knap 500,-
WIFI-Antenne 800,-
Ladestik 1000,-
Højtaler 700,-
Volume/Lydløs/Power-knap 600,-
Batteri 1000,-
3G-Antenne 800,-
Bluetooth-Antenne 400,-

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPad 6 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPad 6 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPad 6, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS