iphone

Har du brug for at få repareret din Google Pixel 4A? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Smart Rep. Vi har stor erfaring med Google Pixel 4A reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Google Pixel 4A på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Veri centret og få lavet de fleste Google Pixel 4A reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Google Pixel 4A reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Google Pixel 4A

Reparation Pris
Skærmskift X
Batteriskift X
Bagcover X

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Google Pixel 4A telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Google Pixel 4A og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Smart Rep brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Google Pixel 4A, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din Google Pixel 4A eller kontakt os på mail.

ER DU KLAR TIL AT FÅ REPARERET DIN TELEFON?

Er din telefon blevet langsom, lav batteritilstand eller din skærm ikke længere virker ordentligt?

Så kontakt os på vores mail eller ring på tlf: +45 71 48 25 78

KONTAKT OS